top of page

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her finner du svar på noen vanlige spørsmål. Lurer du på noe anna er det bare å ta kontakt på Facebook, e-post eller ta en tur innom styrekontoret. 

 

Hvordan kan jeg bli medlem av Studentsamfunnet? 

Vi bruker billettsystemet LinTicket, som finnes som app og nettside https://linticket.no/. Her kan du kjøpe medlemskap for et helt år eller for ett semester.

 

Problem med LinTicket?

Noen ganger kan billettsystemet svikte. Prøv å bytte til appen/nettsiden eller vente en liten stund. Om det ikke blir bedre, kan du ta kontakt med LinTicket support hos post@linticket.no

Travelt? Det går og an å få en venn til å kjøpe billett for deg, og overføre den til ditt navn etterpå. 

Hva er medlemsvakt og hvorfor må jeg ha medlemsvakt? 

Som medlem av Studenthuset Meieriet er du pliktet til å delta på en vakt i løpet av semestert. Dette betyr at du er med å jobbe på et arrangement, sammen med de frivillige på huset og andre medlemsvakter, i god dugnadsånd. Samfunnet sine arrangement hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten hjelp fra medlemmene våre. 

 

En til to uker før medlemsvakten din vil du få ein SMS med informasjon om når vi ønsker at du skal jobbe.

 

Jeg har blitt satt opp på medlemsvakt, men datoen passer ikke.

Send en e-post til medlem@meieriet.no så fort som mulig, senest 24 timer før vakten starter. Foreslå gjerne en ny dato som passer bedre. 

Noen ganger tar det litt tid før vi får fjerna deg fra systemet. Om du får en melding med påminning om at du er satt opp på vakt etter at du har gitt beskjed til

medlemsansvarlig, kan du se bort fra denne meldingen. 

Jeg vil bli med i ein undergruppe. Hvordan gjør jeg det?

Så kult! Velkommen! I noen undergrupper er det lurt å sende en e-post til undergruppelederen. For eksempel Quizgruppa, Bar & Vakt og DJ-gruppa. I de kreative undergruppene går det fint an å bare møte opp på en samling, så kan undergruppelederen hjelpe deg med å registrere medlemskap i LinTicket og legge deg til i Facebookgruppen.

For å være medlem i en undergruppe må du ha medlemskap til Studentsamfunnet. Men det er selvsagt lov å prøve seg et par gangar før du bestemmer deg! 

Lån av lokale 

Alle studentorganisasjonene i Sogndal kan bruke Meieriet til arrangement for studenter. Vi har vanligvis huset holdt av til studentorganisasjoner på onsdager, men det er også mulig å låne huset andre dager. Send en e-post til arrangementsansvarlig med informasjon om hvem dere er, hva slags aktivitet dere vil låne huset til, aktuelle tider og om de ønsker frivillige fra Studentsamfunnet på jobb.  

KONTAKT MEG!

Ronja Moe
Styremedlem arrangement
Nr: +47 486 03 167
Mail: arrangement@meieriet.no

Aldersgrense på arrangement 

Det er 18 års aldersgrense og legitimasjonsplikt på alle arrangement om ikke annet er oppgitt. Studenter må kunne vise fram gyldig studentbevis (t.d. studentbevisappen). Du kan bli avvist i døra om du ikke har med gyldig legitimasjon.

Gyldig legitimasjon er: pass, bankkort med bilde, førerkort, digitaltførerkort og nasjonalt ID bevis.

bottom of page