top of page

LEDIGE STILLINGER

Studentsamfunnet i Sogndal er 100% basert på frivillig arbeid. Selv om vi er frivillig basert så er arbeidet man gjør for samfunnet belønnet med diverse goder, erfaringer og en attest som ser super ut på CV-en! Større roller får også en større mengde goder. Er du nysgjerrig på hva rollene innebærer, hva godene er, eller har andre spørsmål kontakt de ansvarlige for den gjeldene divisjonen til stillingen du lurer på!

LEDIG STILLING:

Bookingansvarlig

Divisjon Arrangement 

Bookingansvarlig er en svært viktig rolle hos Studentsamfunnet! Booking har ansvar for å booke artister til å spille på huset!

LEDIG STILLING:

UGL Festkultur

Divisjon arrangement

Undergruppeleder eller "UGL" festkultur har hovedansvaret for undergruppen festkultur og medlemmene i denne gruppen. Festkultur er de som pynter og steller i stand huset før temafester og eventer som trenger litt ekstra pynt!

Festkultur er pr nå en inaktiv gruppe pga mangel på UGL.

hegg.jpg

Kontaktperson for divisjon arrangement:
Hege Rongevær
Arrangementsansvarlig
Nr: +47 458 69 581

Mail: arrangement@meieriet.no

LEDIG STILLING:

UGL Band

Divisjon Kreativ 

Bandgruppen er på utkikk etter en ny undergruppeleder! Arbeidsoppgavene til UGL Band er å være kontaktledd mellom bandgruppen og styret, samt passe på at gruppen følger regler og legge opp til kreativitet og samspill i gruppen.

LEDIG STILLING:

UGL Teater

Divisjon Kreativ 

Teater er en ny undergruppe hos Studentsamfunnet i Sogndal. Vi leter etter en person som vil blåse i liv i teaterscenen i Sogndal, liker å tenke kreativt og som ønsker å samle folk til å gjenskape scener og teaterstykker, improvisere og lage et miljø for kreative sjeler.

syn.jpg

Kontaktperson for divisjon kreativ:
Synne Heimli Vd Meeren
Styremedlem kreativ
Nr: +47 957 21 944

Mail: kreativ@meieriet.no

bottom of page