top of page

HVA ER EN UNDERGRUPPE?

Studentsamfunnet i Sogndal kan vi tilby et bredt spekter av aktiviteter mange forskjellige undergrupper. Undergruppene er delt inn i fire divisjoner: Drift, Arrangement, Info og Kreativ. Gruppene varierer fra det mer kreative som sang, dans og podcast til driften av huset som i vaktmesterjengen, DJ-gruppen, bar & vakt osv. Vi gir grundig opplæring til alle frivillige, det er ikke krav til forkunnskaper og du vil sitte igjen med en god erfaring du kan ta med deg vidare. Studentsamfunnet ønsker å gi deg den beste studietiden du kan få! I tillegg kan man få forskjellige goder av å være aktive medlemmer av en undergruppe som f.eks. mulighet til å være med på sin årlige blåtur! Kontakt undergruppeleder for gruppen for å finne ut mer!

For å bli med i ei undergruppe, må du være medlem av Studentsamfunnet i Sogndal. Les mer om medlemskap her.

 

Sjekk ut denne videoen for å se litt av hva de forskjellige undergruppene holder på med!
 

DRIFT

Drift består av fem undergrupper: Bar & Vakt, Lyd & Lys, DJ-gruppa, Kafé og Vaktmestergjengen. Drift er vår største divisjon og det er de som drifter huset og gjør at vi kan holde konserter og kule arrangementer.

Belinda Øvstebø
Driftsansvarlig
Nr: +47 481 71 081

Mail: drift@meieriet.no

bel.jpg

Bar & Vakt

Bar & Vakt er en av de viktigste gruppene vi har, uten denne gruppen kan ikke huset holdes åpent. De sørger for vakthold under alle våre konserter og arrangementer. I bar & vakt gjengen kan man prøve seg på mange forskjellige poster som blant annet stå i bar, være scenevakt under konserter, dørvakt og mye mer. Som medlem av Studenthuset får alle prøve seg i denne undergruppen gjennom en medlemsvakt. En vakt i bar & vakt er en super måte på å få med seg konserter, bli kjent med nye folk og få god erfaring i utelivsbransjen! Under vakt får man kaffe, snacks og brus og etter ent vakt belønnes man også med pizza eller annen god mat!

For spørsmål om Bar & Vakt kontakt
bar@meieriet.no
For spørsmål om medlemsvakt kontakt medlem@meieriet.no

489BC4DC-55FE-4BF8-8C22-CE1F4751E46D.jpg

Lyd & Lys

2019.08.12 - SJUR - Samuel Eide - Utan Vassmerke-8.jpg

Lyd & Lys gjengen jobber i kulissene og det er de som rigger opp lyd og lysutstyr før konserter og eventer. I denne undergruppen får du god opplæring i alt utstyret som brukes under et sceneoppsett. Her kan du lære om og leke med laser, røyk og kule effekter for å skape den ultimate konsertopplevelsen.

For spørsmål om Lyd & Lys kontakt lydlys@meieriet.no

DJ-gruppa

Dersom du brenner for musikk og liker å mixe er DJ-gruppen noe for deg! Her får du tilgang på masse bra utstyr, kursing og tilgang på øvingslokale med et heftig lydanlegg for å utvikle dine evner. I denne gruppen kan du også spille og styre musikken på temafester og eventer på Meieriet.

For spørsmål om DJ-gruppa kontakt djgruppa@meieriet.no

Kafé

Kafégruppen holder kafeen på Meieriet i gang, det er de som lager og server kaffe og mat til sultne studenter. Her kan du være med på alt fra å sette menyen, lage maten, servere og lage kaffe. Her får du opplæring i hvordan du lager forskjellige retter, drikker og får erfaring og opplæring med espressomaskin. 

For spørsmål om Kafé kontakt kafe@meieriet.no

Vaktmestergjengen

Vaktmestergjengen holder seg i skyggen, ikke fordi de er mystiske men fordi det har gått en lyspære. Uten denne gjengen hadde huset falt fra hverandre, de fikser alt fra å bytte lyspærer til å sparkle. Det er ikke bare fiksing av ting men også rom for å være kreativ! Dette er gjengen for deg som liker å fikse og trikse, skru og ordne, og ikke er fremmed for et slag kort etter endt vakt!

For spørsmål om vaktmestergjengen kontakt vaktmester@meieriet.no

363808649_1267436960826040_6765829523376446464_n.jpg

ARRANGEMENT

Divisjon arrangement er de som arrangerer store og små eventer på huset og hjelper til med å gjennomføre de.

Her kan man komme tett på artister eller pynte til fest!

Hege Rongevær
Arrangementsansvarlig
Nr: +47 458 69 581

Mail: arrangement@meieriet.no

hegg.jpg

Artistvert

Artistvertene er gruppen for de som ønsker å komme tett på artistene som spiller på Meieriet. Meldemmene i denne gruppe fungerer som verter for artistene og sørger for at artistene får et bra opphold hos oss! 

 

For spørsmål om artistvert kontakt artistvert@meieriet.no

357163103_209075462092192_5986080023496295422_n.jpg

Quizgjengen

Quizgjengen arrangerer de ekstremt populære torsdagsquizzene på Meieriet. Deres mål er at ingen av kveldene skal være lik en annen, derfor søker de etter folk med ulike interesser til å lage og presentere quiz for et fullsatt studenthus!

For spørsmål om quizgjengen kontakt quiz@meieriet.no

IMG_8847 copy.jpg

INFORMASJON

Divisjon informasjon sørger for god flyt i informasjon på de forskjellige SoMe profilene og promoterer huset og tar bilder til promotering.

Håkon Solli Grønningsæter
Informasjonsansvarlig
Nr: +47 900 74 273

Mail: info@meieriet.no

håk.jpg

Blest

Blest, også kjent som fotogruppa, tar bilder av arrangementer og konserter som foregår på huset. Disse bildene brukes videre i promotering av Studentsamfunnet og Meieriet. Her kan man utvikle sine fotokunnskaper og redigerings ferdigheter og få opplæring og tilgang til gode kameraer og programmer som photoshop.

 

For spørsmål om Blest kontakt blest@meieriet.no

Honningbarna - Josef Tveit_1.jpg

KREATIV

Denne divisjonen inneholder undergrupper for de som vil utfordre sin egen kreativitet og oppnå både små og store mål! Enten det er å spille konsert for fult hus på bandstand, spille rollespill, opptre på en scene og mye mer.

Synne Heimli Vd Meeren
Styremedlem kreativ
Nr: +47 957 21 944

Mail: kreativ@meieriet.no

syn.jpg

Bandgruppa

Vi er Studentsamfunnet sine (framtidige) rockestjerner. Hos oss får du tilgang på et flott øvingsrom, fullt av instrument og utstyr. Som medlem av bandgruppa får du mulighet til å vise deg fram på bandstand, enten som en del av et band, eller som soloartist. Bli med i vårt musikalske miljø!

For spørsmål om bandgruppen kontakt band@meieriet.no

Band Ytelse

Sang

DSC_6493.jpg

Synger du i dusjen, på bussen eller hvor enn du er? Da er Sanggruppa den rette plassen for deg. Alle som ønsker er velkommen til å synge med oss.

Sangruppen synger alle mulige sanger, og alle kan komme med egne ønsker. Gruppen trenger mange sangglade studentar og det er ingen opptaksprøver. Vi samlast hver mandag klokka 19 på Tanken. Bli med og syng med det du har!

 

For spørsmål om sanggruppen kontakt kor@meieriet.no

Dans

Vi er Meieriet sine (nåverende) dansestjerner, og møtes en gang i uken for å planlegge, koreografere og øve sammen. Vårt hovedfokus er at alle skal få være med uansett tidligere erfaring. Bli med i eit sosialt, kreativt og inkluderande miljø!

For spørsmål om dansegruppen kontakt dansegruppa@meieriet.no

Dance Team

Meiografen

herman.jpg

Liker du å snakke til en mikrofon med en god gjeng? Eller å lage diverse videoer på YouTube eller drive en instakonto? Meiografen er en undergruppe der du kan gjere litt forskjellig, som til for eksempel podcast, YouTube eller noe helt annet! Vi tar imot de fleste idéer. Vi har allerede en podcast som heter Meiopodden, men ønsker velkommen til alle som vil komme med noe spennende! Her får du og tilgang til diverseutstyr som kan hjelpe med det du ønsker å drive med.

For spørsmål om meiografen kontakt meiografen@meieriet.no

Rollespill

Har du noen gang sett på Stranger Things og lurt på hva guttene spilte i kjelleren? Det var et rollespill som heter Dungeons and dragons.  

Vi i rollespillgruppa har jevnlige møter der vi setter oss ned, tar fram terningene og spiller rollespill. Vi samler oss for å spille Dungeons and dragons (D&D) eller andre rollespill. Gruppen har et bredt utvalg rollespill å velge mellom og vi spiller det vi ønsker.

Hovedfokuset til gruppen er at alle skal ha en fin tid når de møter opp. 

For spørsmål om rollespillgruppen kontakt rollespill@meieriet.no

Spåing kort
bottom of page