top of page
Hva er medlemsvakt og hvorfor skal jeg ha medlemsvakt?

Som medlem av Meieriet er du pliktet til å delta på en medlemsvakt i løpet av semesteret. Dette betyr at du er med å jobber på et arrangement, sammen med de frivillige på huset og andre medlemsvakter. Meieriet sine arrangement hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten hjelp fra medlemmene våre. Denne kvelden jobbar du for de andre som er ute, mens de andre vil jobbe neste gang du skal ut. 

IMG_8826.jpg
Når skal jeg ha medlemsvakt?

En til to uker før medlemsvakten din vil du få ein SMS med informasjon om når vi ønsker at du skal jobbe. Om du vil jobbe en bestemt dato, kan du sende ein e-post til vår medlemsansvarlig på medlem@meieriet.no.

  

Jeg har blitt satt opp på medlemsvakt, med det passer ikke. Hva gjør jeg? 

Dersom datoen ikke passer, kan du sende ein e-post til medlem@meieriet.no. Kom gjerne med forslag til ny dato. None ganger tar det litt tid før vi får fjernet deg fra systemet. Dersom du får ein melding med påminning om at du er satt opp på vakt etter at du har gitt beskjed til medlemsansvarlig, kan du bare se bort fra meldingen.

Hvordan ser en typisk medlemsvakt ut?

Medlemsvakt er veldig kjekt! Du får møte nye folk og prøvd deg som vakt eller i baren, det er servering av snacks underveis ofte i form av frukt, godis og chips og drikkevarer i form av brus og kaffe. På slutten av kvelden blir det som oftest servert Pizza av og til byr vi på med en litt mer ekslusiv middag.

Ein typisk medlemsvakt kan sjå slik ut

  • Oppmøte på Laben på Meieriet. Her møter du resten av gjengen som skal jobbe sammen med deg denne kvelden. Det er kaffi, prat og hygge, arbeidsoppgavene for kvelden blir fordelt og du får god opplæring i hva du skal gjøre.

  • Dørene åpner. Alle er på plass på sin post.

  • Snacks underveis. Viss du er streifevakt, får du stå på flere poster i løpet av kvelden. 

  • Huset stenger, dei siste gjestene går for kvelden og alle hjelper til med å rydde. Etterpå er det mat og drikke for alle som har jobbet og du kan tusle hjem igjen. 

Oppgavene en kan velge mellom varierer. Noen typiske oppgaver er dørvakt, skanne billetter og gi stempel i inngang, stå i garderobe, være streifevakt eller bartender. Om du skulle ha spørsmål underveis, kan du alltid spørre vaktsjefene eller noen av de andre aktive medlemmene på huset.

Vi gleder oss til å møte deg på medlemsvakt!

bottom of page