top of page
VEKAO.LOGO.BLACK (1).PNG
  • Instagram
  • Facebook

Hva er VEKAO?

VEKAO er en festival i Sogndal som arrangeres i mars hvert år! Her finner du kulturelle innslag i form av konserter og foredrag og masse kjekke aktiviteter som den tradisjonelle skidagen, temafester og mye mye mer! VEKAO-festivalen arrangeres gjennom Studentsamfunnet i Sogndal der VEKAO fungerer som en undergruppe på huset med en festivalsjef og en komité. 

 

Ønsker du å bli med på å lage tidenes festival?

Vi er på leting etter ny festivalsjef og en ny komité for VEKAO 2024! Er du interessert i å bidra til å lage Sogndals beste festival? Søk som festivalsjef eller nominer en du mener passer som festivalsjef her!

Dersom du er interessert i å bli med i VEKAOkomiteen så vil søknadsskjema bli lagt ut på vekao og studentsamfunnets SoMe kanaler når festivalsjef rollen er blitt fylt, du kan likevel sende en mail til Arrangementsansvarlig for Studentsamfunnet på arrangement@meieriet.no. om du er interessert! Kom gjerne med spørsmål om stillingene eller om du lurer på noe!

Stillingene som må fylles i komiteen er:

 

Grønn festival

VEKAO ønsker å skape en festival som går i takt med samfunnet vi lever i i dag. Et fokus på kvalitet, trygghet og miljøbevisste valg. Vi vil at våre gjester skal gå hjem med den beste festivalfølelsen. 

Vi alle har et samfunnsansvar, og VEKAO tatt et valg om å være en miljøvennlig festival. I samarbeid med grøn festival av Brak har vi forplikta oss til dette. Det betyr at vi ønsker å minimere vårt klimaavtrykk i forbindelse med avvikling av VEKAO. Ulike punkt som er viktige i prosessen er transport, avfall, energi og innkjøp. Vi oppfordrer alle våre samarbeidspartnere til å ta del i denne prosessen. Sammen kan vi være mer bærekraftige.

Spørsmål om Grøn festival? les mer her og her.

Noen blinkskudd fra VEKAO 2023

bottom of page