Kva er NXT UP?

Oppdatert: jan. 13

NXT UP er et nytt konsept på Studenthuset Meieriet der vi arrangerer mindre konserter med artister av ulike sjangre og størrelser, for å gi studentene et variert kulturtilbud.
NXT UP er et nytt konsept på Studenthuset Meieriet der vi arrangerer mindre konserter med artister av ulike sjangre og størrelser, for å gi studentene et variert kulturtilbud. Målet er å arrangere én NXT UP-konsert i måneden, med varierte sjangere gjennom semesteret. Dette skal være et lavterskel-tilbud, og derfor prøver vi å holde billettprisene så lave som mulig (vanligvis ordinær 75 og medlem 50). I tillegg er det kun dørsalg med førstemann til mølla-prinsipp.

I utgangspunktet skal konsertene arrangeres på Laben, der vi har max kapasitet på 80 stk. Nå som vi er underlagt Corona-restriksjoner er planen å arrangere konsertene på tanken (muligens på gulvet foran scenen) slik at vi kan opprettholde 1 meter avstand mellom publikum, og samtidig holde på kapasiteten. Mulig vi også kan se på muligheten til å ta inn flere publikum på tanken også?

Så langt i høst har vi satt NXT UP-konserter med Sissel Marie (slipt) og AVGVSTVS (tenker vi kan slippe den i morgen, fredag?). Vi jobber med å få satt noe i oktober også, satser på å ha det i boks snart.