PR-gruppa

Vi lager plakater, flyers, månadsprogram og mykje meir for å spre det gode ord. Har du gode idéar får du sjansen til å utfolde deg, kanskje i form av eit PR-stunt? Bli med i gjengen og bidra til fullt hus på Meieriet.

Er du kreativ eller kanskje interessert i grafisk design, då søkjer PR-gruppa deg. Hjå oss kan du vere med å bidra til eit suksessfullt arrangement, gjennom marknadsføring. Ein treng ikkje noko erfaring frå området, det er kun kreativiteten som set grenser!

Vi i PR-gruppa har som oppgåve å sørge for god markedsføring av alle arrangement i regi av Studenthuset Meieriet. Samt å bistå med den generelle markedsføringa av alle tilbud Studenthuset har for studentene i Sogndal. Ved bruk av photoshop eller indesign lagar vi plakatar, flyers, månadsprogram og mykje meir. Konsertplakater får vi tilsend, og det er vi som har ansvar for å henge dei opp rundt omkring i Sogndal. Bli med i gjengen og bidra til fullt hus på Meieriet!

Godene du får som medlem i PR-gruppa er: 

  • Gratis inngang på eit valfri arrangement i måneden i regi av Studenthuset Meieriet
  • Muligheit for å delta på diverse kurs
  • Moglegheit til å delta på aktivfestar og julebord
  • Moglegheit til å leie kantina på Meieriet til private arrangement
  • Attest for frivillig arbeid, som ser kjempebra ut på CVen 

I tillegg disponerar PR-gruppa eit eige budsjett som blir nytta til sosiale aktivitetar innad i gruppa. Dette kan vere alt frå filmkveldar på Tanken, til å reise på utflukter - alt etter gruppa sitt eige ynskje.

Du bestemmer sjølv kor ofte du har lyst til å jobbe, men for å få aktivgodene må du jobbe ein gong i månaden. 

Frivillig - fett uansett!