Møt vår VEKAO-sjef Emma!

Endelig er VEKAO-sjef 2020 på plass, og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Vil du være med?

Møt vår VEKAO-sjef Emma!

Emma er vår VEKAO-sjef for 2020! vi gleder oss så mye, og vi er sikre på at Emma Wolden Bersagel vil kjøre VEKAO-skuta i havn! Emma har vært aktiv her på huset lenge, og i fjor var hun i styret hos oss som økonomiansvarlig. Hun er en super jente med orden i sysakene.

Vil du jobbe med Emma og gjøre VEKAO helt fantastisk? Meld deg inn i komitéen!

Komitéen er den gjengen som skal hjelpe vekaosjefen med å lage verdens råeste studentfestival, er dette noe for deg eller noen du kjenner? SØK I DAG!!

De forskjellige rollene man kan søke på er:

Info

VEKAO's infoansvarlig! En skal sørge for at folk får den informasjonen de leter etter. Gjerne før de må begynne å lete...! Er du passe teknisk kapabel og har kontroll på SoMe? Søk info da!

 

Arrangement

Som arrangementsansvarlig skal ein lage dagsprogram for VEKAO. Desse arrangementa har tidlegare bestått av ulike kurs, foredrag, konkurranser og mye mer, kun fantasien setter en stoppar for hva man kan arrangere!

 

Mediasjef

Som mediasjef har man ansvaret for foto og film før, under og etter VEKAO. Vi søker etter deg som liker å ta bilder, og som kan tenke deg å leke deg litt på photoshop for å lage plakatar, banner og mye annet spennende for VEKAO.

 

Sponsorsjef

Som sponsorsjef skaffer du sponsorer til VEKAO, i tillegg til premier for alle konkurransene i løpet av VEKAO. Her lærer du masse om korleis ein jobber opp mot andre bedrifter og det er en super arena for å bygge nettverk, samtidig som du får masse skryt når du fiksar nye sponsorer, bare gull!

 

Frivilligsjef

Som frivlligsjef har man ansvar for alle dei frivillige som er med på å gjøre VEKAO til det den er. Er Excel din venn, og du er flink til å holde styr på folk og dyr? Da er du den fødte Frivilligsjefen.

Vi søker deg som er motiverande, inkluderende og har evnen til å samarbeide, delegere og kommunisere. 

Vil du være ansvarlig for å arrangere Norges beste studentfestival? Har du lyst til å gjøre VEKAO2020 til noe det beste Sogndal har sett? Søk i dag!

Søknadsfristen er 16.september, så ikke vær sjenert! 

Søk til VEKAO-komiteen her!