Meieriet søker bookingansvarlig for 18/19

Meieriet søker bookingansvarlig for 18/19

Søk HER

 

Som bookingansvarleg har man ansvaret for å booke artistar til Studenthuset Meieriet. Dette innebærer mellom anna å lage budsjett, by på artistar, dialog med management, samarbeid med andre undergrupper på huset for gjennomføring av arrangementer. Som bookingansvarleg har man ansvar for undergruppa artistvertane, og i samarbeid med artistvertane sørger man for at artistane har et triveleg opphald i Sogndal.

Har du lyst å vere meir engasjert og ha mogelegheit til å påverke studentmiljøet i bygda? Søk på stillinga, og få mange gode erfaringar og minner med på kjøpet! 

Bli kjend med noverande bookingansvarlege og kva dei gjer:

 

Navn: Jonas Tømmerbakke   

Alder:  23        

Studium: grunnskulelærar                        

Kjekkaste med å være bookingansvarlig: Det kjekkeste med å være bookingansvarlig er at man selv får delta i hele prosessen med å få artister til studenthuset. Det er kjekt å få god respons fra studentene på jobben man gjør, og å se resultatet av all jobben som har blitt gjort. Det er alltid artig å se at konserter slår an blant publikum, både når det gjelder billettsalg, men også stemningen under selve konserten.

Beste minne/oppleving som bookingansvarlig:

Har stort sett bare gode opplevelser med å være bookingansvarlig. Om jeg må utheve noe må det være VEKAO-sleppet. Stas å høre jubel fra studentmassen når bookingene vi hadde jobbet med i det skjulte i flere måneder endelig ble offentliggjort for resten av studentene. Ellers var det også veldig artig å være ferdig med fadderuken, som var to hektiske uker med mange konserter, der det meste gikk knirkefritt.

Jeg må også nevne at det er kult å se hvor mange artister som faktisk vil spille på Meieriet. Dette viser hvor sterkt studenthuset står blant artistene i spesielt Norge. Til slutt må jeg også nevne at det blir rimelig kult å få Darude på scenen i mars!

_______________________________________

 

Navn: Stian Sunde

Alder: 27 år

Studium: Idrettsvitenskap

Kjekkaste med å være bookingansvarlig: At man får være med på hele bookingprosessen fra start til slutt. Helt fra første kontakt med artist, gjennom alle stegene i forhandlingsfasen, og til man til slutt ser alle studentene storkose seg på konsert. Da er sirkelen komplett og vi er like fornøyde hver gang. 

Beste minne/oppleving som bookingansvarlig: For å nevne noen: Det var rimelig stas å skilte med Julie Bergans første utsolgte konsert. Det var ekstremt deilig å få de bekreftende telefonene på Veronica Maggio og Timbuktu. Ellers er det alltid fett å slippe artistene for folket. VEKAO-sleppet var spesielt stort. Å få så direkte tilbakemelding (jubel) på det man jobber så hardt med, er en ubeskrivelig følelse.

Det er et utrolig variert verv. Man får erfaring innenfor ledelse, planlegging og logistikk, økonomi, salg og markedsføring og generell arrengementavvikling. I tillegg er det varierte arbeidstider og man får være med på å arrangere VEKAO - Noregs beste studentfestival. Det er bare å søke, folkens!